Florø - Stavang - Svanøy 
Fredag 25. til 27. juni 2004
(Veik - Ven - Varm)

Presseoversikt

Vi må vel berre halde fram…?

For åttande gong stemna dei modige veikingane ut frå Florøvika, på veg mot… eh, eit eller anna. Denne gongen vingla dei sørover. – Snart er det 10-årsjubileum, så vi må vel bare fortsette, undrar veikingehøvdingane Dag Magne Knapstad,Vidar Nupen og Dag Bjerck.
[Les meir]

Ut i Veiking for åttande gong

Neste fredag skal sjefsveikingane Vidar Nupen, Dag Bjerk og Dag Knapstad ut i veiking for åttande gong. Turen går til Stavang og Svanøy, og i år får dei "Atløy" med i flåten.
[Les meir]

Florø Førde i kokkekamp på Svanøy

Verdsmeister i kokkekunst, Terje Ness frå Førde, skal stille opp i kokkekamp mot Tore Skarstein frå Florø på den internasjonale røykelaksfestivalen på Svanøy laurdag.
[Les meir]
Svanøy internasjonale Røykelaks Festival

”Verdens beste røykelaks” og Verdensmester i Kokkekunst i fri utfoldelse på Sunnfjord Perle 26 juni 2004. Spennende konkurranse, der beste oppskrift med røykelaks blir kåret av en jury med blant annet Terje Ness.
Og er ikke dette nok, kan de kunst interesserte gå på offisiell åpning av Bjarne Svanøes galleri. Her er det utstilling med 6 kunstnere fra innland og utland.
Men vi har en åpning til på Svanøy denne dagen! Nordsjøløypa, som er et Internasjonalt prosjekt, åpner løype nr 3 i Sogn og Fjordane.
Veikingkonvoi nr. 8 ankommer Svanøy denne dagen, så det er ikke tvil om at det kommer publikum.
[Les meir]

Veikingkonvoien til Stavang og Svanøy

General Vidar Nupen avslørte på pressekonferansen på Galeasen Svanhild torsdag, at kursen til Veikingkonvoien 2004 blir sett sørover til Stavang. Laurdagen går konvoien vidare til Svanøy der den første internasjonale røykelaksfestivalen finn stad.
[Les meir]

Gå til Presseoversikt for 2003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1998
Florø - Stavang - Askrova

 

 

Veikingkonvoien 1996 - 2009
 6900 Florø.   Tlf: 97536021 eller 90505161
E-post: post@veikingkonvoien.com    Web:  http//www.veikingkonvoien.com

Revidert: 22.09.08 av  © Linken